Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Slik oppbevarer du tingene dine hjemme best mulig når du er på ferie

Når du er ute og reiser så kan det hende du har bruk for et lager. Dette kan være nyttig dersom du skal leie ut hjemme ditt hjemme i norge, eller om du skal flytte ned for en lengre periode, og trenger et sted å oppbevare møbler og andre ting du ikke skal ta med deg.

Du kan bruke lagercontainere for store reiser, eller bestille minilagre, alt etter hvor stor plass du trenger. Det er enkelt å bestille slike, og det passer ypperlig for deg som for eksempel bor deler av året på Kanariøyene.

Nordmenn på Kanariøyene

Det er mange nordmenn som flytter til Kanariøyene. Her finnes det norske skoler, og du kan nyte en hverdag med sol og varme store deler av året. Nå som det også har blitt populært å jobbe hjemmefra, så kan man ta med seg kontoret hvor som helst, og dermed bruke mer tid i utlandet.

Leie ut boligen din

Dersom du bruker store deler av året i utlandet, så kan det være en god ide å leie ut boligen din her hjemme. Det har faktisk blitt mer og mer vanlig å leie den siste tiden, og det er mange som ser etter en midlertidig bolig. Ved å leie ut boligen dins å kan du tjene litt ekstra penger mens du er ute og reiser, go du har folk som kan ta vare på alt fra husdyr og potteplanter til generell vedlikeholdelse av hjemmet ditt.

Når du leier ut så er det ikke alle gjenstander som alltid er så ønskelige å ha hjemme. Det kan for eksempel være møbler, klær og kjøkkenutstyr, samt andre personlige eiendeler, som du ikke har lyst til at andre skal ha tilgang til. Da kan du bestille et minilager i nærheten av deg, slik at du kan få plass til alt det du er litt ekstra redd for, i et lager utenfor huset ditt.

Bestill et lager

Det er enkelt å bestille et lager på nett, og det hele skjer i tre enkle steg. Før du kan bestille så må du vite hvor stor plass du trener, dette kan du regne ut med et program inne på nettsiden til minilageret. I tillegg må du bestemme deg for en lokasjon i nærheten av deg, og finne ut hvor lenge du trenger lageret. Du kan enten bestille for enkelte måneder av gangen, eller velge 6 eller 12 måneder som gjør det litt billigere med en mengderabatt. Når alt dette er klart så kan du bestille et lager med disse tre enkle stegene.

  1. Fyll ut skjema for bestilling. her må du fylle ut personlig informasjon, samt størrelse, tidsperiode og lokasjon for bestillingen av lager.
  2. Få en bekreftelsesmail. Når bestillingen din er mottatt vil det bli sendt ut en bekreftelses mail til deg med informasjon vedrørende betaling.
  3. Finn lageret ditt. Etter at betalingen har gått igjennom vil du få en mail med informasjon om lageret du har fått utdelt. Nøkkel og lås ligger klart til deg når du kommer dit.