Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Slik budsjetterer du en reise til Gran Canaria

 Gran Canaria er en feriedestinasjon som har det meste. Besøkende kan se frem til yrende natteliv, flotte strender og morsomme attraksjoner for hele familien. Gran Canaria er med andre ord et feriested som passer alle og enhver.

I disse dager er det imidlertid nokså dyrt å reise og mange benytter seg av sider som norgelån.com for å finansiere ferieturen sin. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan reise til Gran Canaria og få mest mulig ut av ferieturen, samtidig som du bruker minst mulig penger.

 

Tips til budsjettering når du er på Gran Canaria

Til tross for at dagens valutakurser ikke gjør det veldig innbydende å reise utenlands, finnes det en rekke tilbud og muligheter til å dra nytte av gode fordeler, dersom man tar seg tid til å lete. Nedenfor har vi oppsummert noen tips til hvordan du kan få mest mulig for pengene når du reiser til Gran Canaria.

Finne billige steder å bo

Når man skal ut på reise er det første man ofte sjekker hvor man skal bo. Et godt tips dersom du reiser til Gran Canaria er å se etter pakkeavtaler, som du utvilsomt vil finne mange av dersom du ønsker å bo i områdene rundt Puerto Rico.

Du vil også finne andre pakkeavtaler dersom du sjekker ut områdene rundt Playa del Ingles, hvor du potensielt kan finne rom så billige som 500 kr per natt.

Spise best mulig for minst mulig

Det er aldri feil med en pause fra poteter og kjøttkaker når man er på ferie. Heldigvis finnes det en rekke restauranter på Gran Canaria som tilbyr mat av god kvalitet, til en særdeles rimelig penge. Tapas er en favoritt i Spania, så hold øynene oppe for slike restauranter. Disse restaurantene tilbyr nemlig ofte mye og god mat, til svært overkommelige priser.

Hvis du er så heldig at du har et kjøkken i leiligheten du leier eller på hotellrommet ditt, kan du investere i lokale råvarer og lage dine egne retter. På den måten sparer du penger samtidig som du kan nyte et hjemmelaget måltid.

Slik kommer du deg rundt på øya på budsjett

Det er ingen tvil om at en leiebil gjør susen når du er på Gran Canaria. Hvis du gjør grundige undersøkelser og klarer å finne en pakkeavtale, hvor du får leiebil, flybilletter og opphold i en og samme avtale, kan du definitivt spare noen kroner på det. En leiebil sørger for ekstra frihet, slik at du kan besøke de vakre landsbyene rundt omkring på øya, når du selv ønsker det.

Hvis leiebil ikke er noe for deg trenger du ikke bekymre deg. Det er heldigvis relativt billig å ta taxi på Gran Canaria, og du får raskt og enkelt tilgang til en drosje som kjører deg dit du ønsker. En taxi fra Playa del Ingles til Maspalomas kan for eksempel koste så lite som rundt 50 kr, for en kjøretur på rundt 10 minutter.

 

Se frem til en flott ferietur

Hvis du følger tipsene i denne artikkelen, kan du se frem til en flott og budsjettert ferietur, uansett om du reiser alene eller med andre. Gran Canaria er en fantastisk feriedestinasjon og du har utvilsomt en uforglemmelig opplevelse i vente.