Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

La tankene vandre til disse varme destinasjonene i høstmørket

Selv om norsk natur kan ha sin sjarm på gode dager, så er nok de fleste enige om at høsten også kan være en begredelig årstid. Dette er nok også grunnen til at mange nordmenn velger å reise utenlands nettopp om høsten. Vi har derfor trukket frem noen attraktive destinasjoner som lar deg fylle på med D-vitamin og solvarme før den norske vinteren står for tur.

 

Det å satse på godt vær gjennom den norske høsten gir ikke nødvendigvis den beste avkastningen. Da kan det være bedre å spille på Unibet odds, og heller sikre seg godt vær gjennom en tur til Kanariøyene. Her er våre beste forslag til varme destinasjoner for deg som vil ha en smak av sol og varme gjennom høsten!

Puerto Rico

En destinasjon som lenge har vært populær for nordmenn på jakt etter sommer og sol er Puerto Rico. Dette er en havneby som ligger strategisk plassert i Puerto Rico dalen mellom Arguineguin og Puerto Mogan. Her finner du flere attraktive hoteller, shoppingsenter og ikke minst et yrende folkeliv. Strendene er langstrakte og utestedene selger et variert utvalg av mat for alle preferanser.

Puerto Mogan

Puerto Mogan er en annen destinasjon som lenge har vært populær blant nordmenn. Dette er en landsby som ligger på sørsiden av Gran Canaria, og er derfor kjent for å ha godt vær store deler av året. Dette er nok den byen som er mest bygd ut for turistene da den i en årrekke har vært populær. Her finner du et bredt utvalg strender, samt utrolig turistvennlige restauranter og hoteller. Ikke bli overrasket om servitørene snakker både norsk og svensk.

Playa del Ingles

Om du foretrekker et yrende natteliv kombinert med sandstrender, så er nok Playa del Ingles destinasjonen for deg. Dette er en typisk ‘party by’ hvor det yrer av nattklubber, restauranter og selvfølgelig strender. Temperaturene er varme og gode, men det kan være greit å ikke ha med de minste barna. Mange av hotellene er i nærheten av sentrum, noe som kan føre til at det er litt støy tidlig på natten.

La Isleta

Er det kultur, og da spesielt matkultur du ønsker deg - så er La Isleta den perfekte destinasjonen. Her finner du den populære El Confital stranden, samt et livlig matmarked hvor det tilbys en rekke lokale retter. Det er også et godt utvalg restauranter, så her kan du virkelig utforske det spanske kjøkkenet for alt det har å tilby.

Oppsummering

Mer enn to millioner nordmenn setter kursen mot Spania hvert år, og da er det uten tvil Kanariøyene som er den foretrukne destinasjonen. Her får man et mangfold av kultur, fantastiske strender og en god dose mat. Vi har derfor sett nærmere på noen av de mest populære byene som nordmenn foretrekker å reise til når de er på søken etter sol og varme. La deg inspirere av disse destinasjonene neste gang du skal reise til varmen en tung høstkveld i Norge.