Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Live betting fra solrike Gran Canaria

I våre dager er vi svært bortskjemte når det kommer til underholdning, og de fleste av oss takler ikke mer enn noen få minutter av kjedsomhet før det begynner å klø i fingrene. Da kommer gjerne smarttelefonen opp, og gjennom den har du tilgang til hele verden. Mange velger å ta turen innom en bettingside på nett, som for eksempel https://betinia.com/no/live, der man kan spille på live sport fra alle verdens hjørner, når som helst på døgnet.

Betting på sport har eksistert i flere hundre år, men det er først de siste 20 årene at mulighetene virkelig har åpnet seg opp. Ved hjelp av internett kunne man plutselig spille på sport som foregikk en halv verden unna, når det selv passet deg best. Det tok ikke lang tid før live betting ble introdusert, som innebærer at man spiller på kampene mens de pågår.

Det tok noen år med prøving og feiling før teknologien var skikkelig på plass, men livespill har siden åpnet døren for utrolig mange muligheter, og er i dag svært populært. Ekstra morsomt er det selvsagt når man ser på kampene man vil tippe på – da kan man prøve å forutse hva som vil se skje videre basert på det man ser, istedenfor å bare tippe i blinde.

Ta med deg underholdningen på ferie

Late dager på stranden, spennende restauranter og flotte hoteller er alle synonymt med en ferietur til Kanariøyene. Dette lille øyparadiset har vært til glede for nordmenn i en årrekke allerede, og har ingen planer om å legge skoa på hylla helt ennå.

For de fleste kan det imidlertid bli litt for stille til tider, og da kan det være fint å ha med seg noe underholdene. Mange liker å lese bøker på stranden, mens andre tar seg en runde med strandvolleyball. I disse dager har man hele verden tilgjengelig i lomma, og nettcasino blir stadig mer populært i Norge.

Når man er på spansk jord passer det jo perfekt å spille på La Liga, den spanske toppdivisjonen i fotball der noen av verdens beste spillere holder til. Når man setter oddsspill på kampene mens man ser på dem, blir det utvilsomt mye mer spennende! Da kan man også heie på et lagene, eller på at en spesifikk spiller skal score neste mål, uten at det egentlig er favorittlaget, eller favorittspilleren.

De mest populære sportene for live betting

Noen sporter fungerer helt klart bedre for live betting enn andre, basert på intensiteten, strukturen, hvor mange stopp i spillet det er, og så videre. Den soleklare favoritten å spille på her i Norge er fotball, og det er langt ned til nestemann på lista. Det kommer naturlig først og fremst av at fotball er den dominerende sporten her til lands, men den passer også ypperlig til å sette livespill på helt smertefritt.

I fotball kan man velge mellom utallige markeder å spille på, enten om det er per lag eller individuell spiller.

Dog finnes det myriader av andre muligheter, og blant de mest populære sportene for odds finner vi også ishockey, tennis, golf, basketball, amerikansk fotball, håndball, kampsport og volleyball. Under store sportsarrangementer som OL og VM er det alltid ekstra mye aktivitet, og interessen blir gjerne styrt av de sportene som er mest populære i landet. Noe overraskende er turning på vei oppover i Norge, og øker i popularitet.

I bunn og grunn kan man spille på nesten akkurat det man selv ønsker, så her er mulighetene nesten uendelige. Når man spiller live gjelder det å være rask på avtrekkeren – det er jo fryktelig kjedelig om man klarer å forutse det neste som kommer til å skje, men så rekker man ikke å plassere spillet sitt før det allerede har skjedd.