Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Hvor mye koster taxi fra flyplassen til Arguineguin?

Mange som reiser til Gran Canaria har organisert turen selv enten ved å leie bolig privat eller etter å ha bestilt hotell selv på tjenester som booking.com eller hotels.com. For disse er det derfor ikke organisert noe busstransfer på samme måte som når du reiser med reiseselskap som Ving eller Star Tour. Spørsmålet mange har i denne forbindelsen er hvor mye det koster med Taxi fra flyplassen til Arguineguin.

Nå er det en del år siden artikkelforfatter selv har tatt taxi på stekningen men ut ifra den generelle prisstigningen antas dette å ligge på mellom 50-100 Euro. Flyplassen i Las Palmas (som egentlig ligger langt syd mellom Las Palmas og Arguineguin) har internasjonal standard og har god tilgang på ledige taxier.

Når det er sagt vil vi minne på muligheten til å leie bil på Gran Canaria, noe som ikke bør koste særlig mer ved en ferie på en uke, enn det du betaler tur/ retur for taxi bare frem og tilbake mellom flyplass og Arguineguin (eller andre av de populære destinasjonene som ikke ligger langt unna Arguineguin). Ved å gjøre det på denne måten har du i tilegg til å ha ordnet deg transport fra og til flyplassen, bil tilgjengelig under hele oppholdet. Siden bilen har "betalt seg selv" ved transport fra og til flyplass trenger du ikke å stresse med å føle at bilen må brukes mye for å få valuta for pengene.

En del reiseselskaper har også muligheten til å velge bort busstransfer og dermed spare litt penger, for dem som ønsker å organisere transport selv. Spesielt for flere som ferierer sammen kan leiebil være et godt alternativ til busstransfer. En stor ekstrabonus ved dette er at du selv styrer når du ankommer hotellet slik at du slipper å komme sammen med en hel busslast med de køer det ofte innebærer i hotellets innsjekking.