Canariaposten.no

Din ferieguide til Kanariøyene!

Hvor kan jeg finne bolig til leie på Gran Canaria?

Dette er et av de spørsmålene vi får ofte fra lesere som ønsker å leie privat for en kortere eller lengre periode på Gran Canaria eller en av de andre Kanariøyene.

Gran Canaria er den klart mest populære øyen for personer som ønsker å bosette seg på Kanariøyene for et kortere eller lengre tidsrom. Det er svært mange nordmenn som eier egen bolig eller timeshare andeler på Gran Canaria, spesielt i Arguineguin. Det er klart at for nordmenn er det enklest å leie av andre nordmenn, både fordi da unngår man letter misforståelser i forkant men viktigst da det er mye lettere i ettertid dersom utleieobjektet ikke var som lovet av utleier.

Den enkleste og sannsynligvis tryggeste måten for å finne boliger og timeshare andeler til leie på som leies ut av nordmenn er rett og slett nettsiden finn.no. Gå inn på eiendomssidene og let deg derfra videre til bolig/ fritidsbolig/ feriehus til leie i utlandet og søk opp Spania og deretter Gran Canaria, eventuelt en av de andre øyene. På det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet var det nesten 200 utleieobjekter annonsert bare i Arguineguin.